mapka Karlovarský kraj Ústecký kraj Hlavní město Praha Středočeský kraj Liberecký kraj Plzeňský kraj Jihočeský kraj Vysočina Jihomoravský kraj Zlínský kraj Moravskoslezký kraj Olomoucký kraj Královehradecký kraj Pardubický kraj

nebo vybírejte podle turistických regionů



Lážnovský vodní park Čabárna

Hlasujte: nelíbí se milíbí se mi (+2)
Loading...
Orientační mapka výletu

Užijte si chvíle pohody s celou Vaší rodinou ve vodním parku Čabárna o rozloze 3,5 ha. Park nalezneme na okraji města Kladna v městské části Švermov, směrem na Brandýsek. Vodní park vznikl zásluhou pana Lážnovského a to na mokřadech v místě znečištěného zatopeného dolu.

Pošlete nám na e-mail info@vlastiveda.cz Váš tip na prima výlet a vyhrajte každý měsíc trička!

K vidění zde jsou překrásná zahradní jezírka s kapry KOI z Japonska, lekníny a další vodomilné rostliny. Pokud se vydáte po naučné stezce, pak zde spatříte různé domácí a volně vzácně žijící zvířectvo. Pokud tedy patříte mezi milovníky přírody, pak si nenechte ujít návštěvu tohoto okouzlujícího parku.

Vodní park Čabárna, nacházející se v městě Kladno, se může pochlubit  třicetiletou tradicí chovu kaprů Koi a leknínů, kterých zde najdete opravdu velký počet druhů.  Součástí vodního parku je také malá ZOO, kde můžete vidět např. bažanty, labutě, mývaly, želvy, srnce,  nutrie nebo fretku a mnohé další.

Jistě Vás potěší i možnost rybolovu a v létě možnost kempingu. Ve vodním parku je také možnost nákupu potřebné techniky ke správnému chodu zahradních jezírek a chovu kaprů KOI.

V případě zájmu si zde můžete zakoupit také různé okrasné vodní rostliny a okrasné rybky, které budou zdobit Váš rybníček či jezírko. Nenechte si ujít báječnou podívanou na tomto překrásném místě, kde si jistě užijete báječné odpoledne.

Lážnovský vodní park Čabárna
27341 – Brandýsek
Tel.: +420607530652
Web: www.cabarna.cz

Zdroj fotek: www.cabarna.cz


GPS souřadnice

50.1895714, 14.1617527 (latitude/šířka, longitude/délka)

N 50° 11' 22.45704'', E 14° 9' 42.30972''



Výlet - mapa okolí



Víte, že turistika spojená se zábavou je Geocaching?



Pridat.eu

Napište nám komentář k tomuto článku




Tipy na výlety v regionu